RO HU EN
Previzualizare | Imprimare | Salvează Turmalin

Turmalin

Piatră recomandată pentru toate zodiile.

Culoarea
Nici o altă piatră semiprețioasă nu variază atât de mult în culori: diferite nuanțe de verde, galben, alb, transparent, marou, roz, albastru și negru. De cele mai multe ori turmalina este de o singură culoare, dar sunt soiuri care combină mai multe culori într-un singur specimen, ca turmalina pepene verde.
Informatii
Turmalina poate fi încărcată electric, astfel poate atrage fire de praf sau bucăți de hârtie. Această proprietate a turmalinei era cunoscută de comercianții olandezi, care foloseau acest cristal pentru a scoate scrumul din pipe. Țările de proveniență: Brazilia (cele mai mari), Statele Unite, Sri Lanka, Rusia, Africa, Madagascar.
Efecte
Turmalina este o piatră semiprețioasă cu proprietăți metafizice, purifică și echilibrează toate chakrele, elimină blocajele, formează un scut protector în jurul corpului. Dintre toate pietrele semiprețioase numai turmalina poartă în sine sarcina electrică încărcată permanent. Este un cristal ideal pentru vindecare, poate fi plasată sau purtată unde este nevoie, reduce durerea și inflamația, activează celule, regenerează țesuturile. Cămpurile magnetice influențează pozitiv asupra răniilor, fracturilor și al arsurilor.
Pe lângă beneficiile generale, turmalinele au proprietăți suplimentare specifice fiecărui culori:
Turmalina neagră
Protejează împotriva energiilor negative de orice fel: a radiaților, ceței electromagnetice, emisiile telefoanelor mobile, a blestemelor și a deochiului. Îmbunătățește relațiile familiare, și cele sexuale, Este un afrodiziac. Întărește sistemul imunitar, ușurează durerea și realinează vertebrele, alungă stresul, dispersează tensiunile.
Turmalina brună
Purifică și deschide chakra pământului, stimulează regenerarea întregului corp.
Turmalina verde
Deschide chakra inimii, tratează ochii și inima, este un detoxifiant util, neutralizează mirosul neplăcut al corpului, facilitează pierderea în greutate, calmează și întărește sistemul nervos.
Turmalina roz
Este un afodisiac fizic și spiritual, are efect benefic asupra sexualității, corectând disfuncțiile care stau la baza pierderii libidoului. Echilibrează energia feminină și masculină din corp, restabilește sistemul endocrin și cel hormonal, tratează inima, plămânii și pielea.
Turmalina galbenă
Stimulează plexul solar, tratează bila, vezica biliară, rinichii și splina.
Turmailna multicoloră
Cuprinde două sau mai multe culori, înglobează proprietățiile specifice culoriilor pe care le are. Stimulează sistemul imunitar, mărește metabolismul celular, îmbunătățește alimentarea organelor și țesuturilor.
Turmaliona incoloră
Deshide chakra coroană, ajută la atingerea unui alt nivel pe plan spiritual și mental, sintetitează toate celelalte culori și efectele lor.

Descrescător

Descrescător
Filtrează Produse

Filtre:

Tip produs
 1. Coliere (2)
Tip piatră
 1. onix (1)
 2. smarald (1)
 3. turmalin (2)
 4. zoisit (1)
Culoare
 1. multicolor (1)
 2. roz (1)
 3. verde (1)
Zodii
 1. balanță (2)
 2. berbec (1)
 3. capricorn (1)
 4. fecioară (1)
 5. gemeni (1)
 6. leu (1)
 7. rac (2)
 8. scorpion (1)
 9. taur (2)
 10. vărsător (2)
Preț
 1. 100 RON - 199,99 RON (1)
 2. 400 RON - 499,99 RON (1)
Lungime
 1. 47 cm (1)
 2. 55 cm (1)
Diametru mărgele
 1. mărgele neregulate (1)
Forma mărgelelor
 1. chips (1)
 2. cilindric (1)
 3. picătură (1)
 4. rondele (1)
Stil
 1. Unicat (2)

Newsletter

Compară produse

Nu aveți nici un produs la comparare.

[profiler]
Memory usage: real: 23592960, emalloc: 23245120
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem