RO HU EN
Preview | Print | Save Cianit

Cianit

Piatră recomandată pentru zodiile: Pești, Săgetător, Scorpion

Culoarea
De un albastru deosebit de elegant, cianitul, rivalizează cu safirul, purtând numele de safirul săracilor. Cianitul este o piatră semi-pretioasă care de obicei apare intr-o nuanță albastru deschis, cu toate acestea, ar putea fi, de asemenea, găsită în diverse culori cum ar fi alb, gri, verde, incolor sau chiar aproape negru. Această piatră are un aspect translucid transparent care este în mod normal sticlos.
Informații
Cianitul este cristalul actorilor, fiind excelent pentru armonie şi meditaţie.Atractive și dramatice, bijuteriile din cianit vor fi tuşa perfectă a ţinutei dumneavoastră şi vor aduce culoare întregii zile. Cianitul este un cristal care nu acumulează energii negative, prin urmare,nu are nevoie de nici o curăţare.
Efecte
Este excelent pentru armonie și meditație. Stimulează abilitățile psihice și intuiția. Activeaza chakra gatului, indepărtează confuzia și blocajele, iluziile, mânia, frustrarea și stresul. Tratează afecțiunile musculare și febra, echilibrează energiile yin și yang. Activează chakra gâtului, îndepartează confuzia și blocajele, depresia și stresul.

Set Descending Direction

Set Descending Direction
Shop By

Shopping Options

Tip produs
 1. Cercei (2)
Tip piatră
 1. cianit (2)
Culoare
 1. albastru (2)
Zodii
 1. pești (2)
 2. săgetător (2)
 3. scorpion (2)
Preț
 1. 200 RON - 299,99 RON (2)
Tip cercei
 1. Cercei tip lacrimă (2)
 2. Cercei mediu (2)
Tip tortițe
 1. Tortițe simple (2)
Formă/Model
 1. picătură (2)
Stil
 1. Fancy (2)

Newsletter

Compare Products

You have no items to compare.

[profiler]
Memory usage: real: 65011712, emalloc: 64037800
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem