RO HU EN
Previzualizare | Imprimare | Salvează Acvamarin

Acvamarin

Piatră recomandată pentru zodiile: Scorpion, Săgetător, Vărsător, Pești

Culoarea
În funcție de intesitatea culorii există mai multe tipuri de acvamarin. Culoarea este determinată de conținutul de fier si silicați. Nuanațele de culori variază de la bleu pal aproape alb până la bleu intens. Are un luciu sticlos, translucid spre opac.
Informații
Țara de proveniență a acvamarinului este Brazilia. În vechime navigatorii au considerat o piatră a mării, care aduce noroc pe drum și protejează călătorii pe apă. Acvamarinul este numită piatra purității care aduce bucurie asupra relațiilor și căsniciei aduce pace, relaxare. Este folosit și pentru meditații, ajută în comunicare, face conversația mai ușoară, atrage atenția celorlalti asupra purtătorului și este benefic pentru cei neîncrezători în valoarea lor. Cu acvamarinul puteți păstra vitalitatea, prospețimea și spiritul tânăr.
Efecte
Acvamarinul are efect semnificativ și asupra sănătății. Ajută în caz de alergii, dureri, migrene și inflamații, purtat în gât ajută la vindecarea bolilor de gât, plămâni, inimă. Este recomandat de a purta în timpul sarcinii, poate preveni pierderile de sarcină. Se poate folosi și pentru cristaloterapie, așezând pe organul bolnav.

Descrescător

Descrescător
Filtrează Produse

Filtre:

Tip produs
 1. Coliere (1)
Tip piatră
 1. acvamarin (1)
 2. ochi de șoim (1)
 3. piatra sesam (1)
Culoare
 1. albastru (1)
Zodii
 1. pești (1)
 2. săgetător (1)
 3. scorpion (1)
Preț
 1. 100 RON - 199,99 RON (1)
Lungime
 1. 44 cm (1)
Forma mărgelelor
 1. ondulat şi oval 18x25mm (1)
 2. rondele fațetate (1)
 3. rotund 6mm (1)
Stil
 1. Unicat (1)

Newsletter

Compară produse

Nu aveți nici un produs la comparare.

[profiler]
Memory usage: real: 27525120, emalloc: 27137832
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem