RO HU EN

Politica de confidențialitate

SC KOLOK DESIGN SRL este înregistrată în register of personal data processing registrul de evidență a prelucrării datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 6871/19. aprilie 2013 .

SC KOLOK DESIGN SRL respectă cu strictețe confidențialitatea datelor clienților și se angajează să nu transmită datele personale ale acestora către terți și să le folosească exclusiv în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) precum și pentru informări comerciale cu privire la magazinul on-line Kolok.ro

Dacă logarea pe siteul nostru s-a făcut prin contul de Facebook, Likedin sau Google+, mentionăm că Kolok va avea acces doar la numele și adresa Dvs de email.

Personalul SC KOLOK DESIGN SRL nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresele de e-mail a clienților săi unor terți (persoane fizice sau juridice), nu comercializează, nu oferă, nu fac schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul magazinului on-line Kolok.ro nu divulgă adresele de e-mail ale utilizatorilor săi altor persoane care accesează paginile acestui site.

Nota de informare privind protecția datelor personale

Kolok Design srl respectă legile în vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, www.kolok.ro prin administratorul său SC KOLOK DESIGN SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai în scopurile specificate, datele personale furnizate de către clienții săi.

Scopul colectării datelor este: livrarea produselor comandate online și comunicarea de informații despre site și produse. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai următorilor destinatari: persoana vizată (persoana care a furnizat datele), partenerii contractuali ai operatorului, societăți bancare, birouri de credit, servicii de curierat, acestea fiind necesare în scopul stabilirii contactului cu clienții, în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și în scopul îndeplinirii la timp și cu operativitate a livrării comenzilor, precum și în scopuri de marketing direct.

Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii beneficiază de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției.
Totodată, utilizatorii au dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îi privesc și să solicită ștergerea acestora printr-o cerere scrisă, datată și semnată la:

 

De asemenea refuzul expres al utilizatorilor în privința prelucrării datelor personale care îi privește, va duce la încetarea oricăror prelucrări de date cu caracter personal în ceea ce îi privește.

Datele personale ale utilizatorilor site-ului nostru vor fi folosite numai în scopul declarat al acestuia din urmă. Informațiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a trimite utilizatorilor noștri confirmarea comenzilor, eventualele promoții, buletinele informative periodice, newsletter, etc.

Ne obligăm să nu facem publice sau să nu vindem bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților noștri.

Dreptul de a vă modifica și șterge datele deținute de Kolok.ro

Kolok.ro conferă utilizatorului dreptul de a-și modifica datele de contact pe care le-a înregistrat, unele aspecte de care este interesat, incluzând noile informații despre produse și servicii lansate. De asemenea utilizatorii pot solicita oricând ștergerea datelor furnizate site-ului nostru.

Securitatea datelor

Pentru confidențialitatea și securitatea datelor utilizatorilor, înregistrarea și autentificarea pe Kolok.ro implică o parolă.

Site-ul folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor.

Feedback

SC KOLOK DESIGN SRL oferă posibilitatea utilizatorilor sitului de a trimite comentarii, evaluări produse, întrebări și sugestii. Orice informație care este trimisă prin intermediul formularelor de contact va fi folosită ținând cont de dreptul la confidențialitate și la imagine al persoanelor implicate.

Modificări ale politicii de confidențialitate

Dacă vom considera că este necesară o schimbare a politicii noastre de confidențialitate, vom publica respectivele modificări în această pagină pentru a vă informa cu privire la tipurile de informații pe care le colectăm și modul în care le utilizăm. Dacă aveți întrebări cu privire la politica noastră de confidențialitate va rugăm să ne contactați.

Ne onorează că folosiți Kolok.ro

Vă mulțumim,

Echipa Kolok Design

Newsletter

Compară produse

Nu aveți nici un produs la comparare.