RO HU EN

Prelucrarea comenzii

Prelucrarea comenzii se face în 3-4 zile dacă nu se specifică altfel la anumite produse (livrare într-o anumită perioadă / pe bază de precomandă).
În e-mail-ul de confirmare veţi primi numărul de AWB al coletului cu care v-a fost expediat coletul, putând să-l verificaţi starea acestuia pe site-ul CARGUS  sau GLS.

Posibilitatea corectării erorilordatelor de livrare /cumpărător

Corectarea datelor de intrare/facturare se poate face înainte de finalizarea comenzii prin apăsarea butonului "Editează coșul dumneavoastră”.

Confirmare

La fiecare comandă trimitem o confimare prin e-mail. În urma lansării comenzii veţi primi un e-mail automat despre primirea comenzii şi (ulterior) unul despre momentul preconizat pentru livrare.

Realizarea comenzii

Dacă nu putem onora comanda din stoc deoarece produsele contractate nu ne stau la dispoziţie, vom informa beneficiarul asupra unui termen estimat de livrare. Beneficiarul poate renunța unilateral la comandă chiar înainte de livrare, fără penalități și fără invocarea unui motiv.

În acest sens trebuie să informeze în scris vânzătorul.
După livrare timp de 30 zile cumpărătorul (persoană fizică) are dreptul legal de returnare a produselor cu suportarea cheltuielilor de transport.

Newsletter

Compare Products

You have no items to compare.

[profiler]
Memory usage: real: 39845888, emalloc: 39340648
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem