RO HU EN

De ce merită să cumperi online?

Vrei să faci un cadou special unei persoane importante din viața ta? Vrei să poți face cumpărături fără să mergi în excursiile destinate cumpărăturilor prin malluri? Nu contează motivul, timpul irosit în magazine, așteptarea la cozi, sunt doar un obstacol în calea fericirii tale. Economisești timp și bani, e mult mai ușor să apeși tasta decât să mergi în malluri și să te plimbi dintr-un magazin în celălalt pentru produsul dorit. Magazinul online este soluția perfectă pentru un shopping ideal!

Iată câteva motive pentru care merită să cumperi online, care sunt numai bune de luat în considerare:

Niciodată nu ai suficient timp pentru a alege bijuteriile?

Sigur de nenumarate ori ți s-a întâmplat să intri într-un magazin și dintr-un motiv sau altul să nu ai timp suficient să admiri bijuteriile. Cu magazinele online de bijuterii această problemă pur și simplu nu există. Este foarte simplu, chiar dacă nu ai mult timp liber, magazinele online au o disponibilitate de 24 de ore, intrii pe site, poți selecta produsele, le poți compără cu cele din alte magazine, nu trebuie să comanzi pe loc, poți ieși sau reveni în magazin oricând și de câte ori dorești, fără ca cineva să te întrebe de nenumărate ori dacă te poate ajuta cu ceva sau să-ți dea răspunsuri de stereotip de genul " Nu, știu, eu sunt doar o simplă angajată" .

Prețurile din magazine nu sunt întotdeauna accesibile?

Prețul este un avantaj foarte mare a magazinelor online, acesta este datorită faptului că firma respectivă nu are toate cheltuielile pe care le are un magazin clasic, aici ne referim la costul unui showroom, decorarea, inclusiv salariul angajaților se vor adăuga la prețul final al produsului achiziționat. Din acest motiv de cele mai multe ori, poți cumpăra bijuterii impresionante la magazine online cu prețuri mult mai simpatice.  Ești foarte avantajat de acest lucru mai ales dacă stai intr-o localitate mică cu puține opțiuni în domeniul bijuteriilor. La un magazin online poți beneficia de reduceri, lichidări de stocuri, iar dacă ești abonat prin newsletter poți profita și de prețuri promoționale care se oferă în special clienților fideli.

Vrei să aflii mai mult despre produse ?

Vizitând un magazin online, poți admira produsele linistit fără nici o grabă, poți citi informațiile și micile detalii expuse pe site, fără să fi deranjat de alti cumpărători sau un angajat agitat, evitând astfel intrebările și privirile insistente. Dacă magazinul online de bijuterii de pe care comanzi produsele este bine gândit și administrat, vei putea ajunge la produsul dorit cu mai multa ușurință, nu trebuie să mai treci și prin cele care nu te interesează. Pe site-ul nostru, de exemplu poți să vezi doar bijuteriile din chihlimbar fără să te mai uiți la celelalte pietre semiprețioase. În același timp le poți sorta în funcție de preț, culoare sau chiar în funcție de stil, acestea fiind avantaje pe care le găsești numai la magazinele online.

    Dacă tot suntem la capitolul de magazine online, trebui să menționăm că există un lucru pe care poți să-l faci în magazinele offline însă lipsește din magazinele online, și anume posibilitatea de a proba produsul cumpărat. Însă din fericire, de cele mai multe ori bijuteriile nu necesită  probare, pentru a afla dacă ți se potrivesc sau nu. Până la urmă contactul direct este singurul avantaj al magazinelor clasice, noi credem că argumentele în favoarea magazinelor online sunt mult mai puternice decât pentru cele traditionale. Există mult mai multe motive să cumperi online, iar dacă incă nu te-am convins, contactează-ne prin telefon sau e-mail, echipa Kolok iți stă la dispoziție cu raspunsurile și informațiile de care ai nevoie.

 

Submit Comment

  • (will not be displayed)

* Câmpuri obligatorii

« Înapoi
© Developed by CommerceLab
[profiler]
Memory usage: real: 37748736, emalloc: 37256480
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem