RO HU EN

Culorile potrivite pentru femeia vară

Culorile potrivite pentru femeia vară
 
Bijuterii cu pietre semiprețioase
 
 
["KOLOK DESIGN SRL"]
 
 
 
La fel ca și cele de iarnă, femeile care corespund acestei categorii au tonuri albastre și roșiatice, dar culoarea ochilor este mai deschisă, iar părul e brunet, șaten sau blond natural.
 
Vestimentație
Culorile care se potrivesc acestei categorii sunt aceași cu cele de iarnă, dar mai delicate, nu sunt nici prea intense, dar nici prea șterse, sunt pastelurile: culorile cerului, culorile bezelelor, trandafiriu, mov-lavandă, galbenul și verdele deschis. Toate culorile baby: baby blue, baby pink, baby green, baby yellow, baby violet. Negrul este un dușman absolut, pentru ele sintagma de "negrul slăbește" are efectul mai degrabă de "negrul îmbătrânește". Înlocuiește negrul cu bleumarin, iar vei arăta excelent în orice nuanță de gri. Ca metale, se recomandă argintul, aurul alb și roz, bijuterii cu pietre semiprețioase: cercei și inele cu topaz, cuarț roz, ametist, coliere și brățări cu piatra lunii, acvamarin, aventurin, labradorit, rodonit și fluorit. De evitat negrul, orice nuanță de portocaliu și auriu.
 
Machiaj:
Îți vin bine fondurile de ten în nuanțe roz, poți folosi rujuri mai intense de roz și prună. Ferește-te de machiajul intens al ochilor, alege farduri de ochi deschise de gri, verde, mov, însă cel mai bine îți pune în evidență privirea, albul sidefat. Renunță la rimelul negru în favoarea celui marou, gri, albastru închis sau mov.
 
 
 
Bijuterii cu labradorit
 
Bijuterii verde deschis
 
 
 
Bijuterii roz deschis
 
Bijuterii ametist
 
 
 
Bijuterii cu piatra lunii
 
Bijuterii roz închis
 
 
 
Bijuterii cu mokait
 
Bijuterii culoarea albastra
 
 
 

Contactați-ne

KOLOK DESIGN SRL
B-dul 1848 nr.2, Târgu Mureș 540429
Tel Verde: 0800 410 401


www.kolok.ro  comenzi@kolok.ro

Facebook
Google+
YouTube
Pinterest
 
 
Primiți acest newsletter deoarece ați comandat /sau v-ați făcut cont (de) la www.kolok.ro
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2016 KOLOK DESIGN SRL
 

« Înapoi
© Developed by CommerceLab
[profiler]
Memory usage: real: 37748736, emalloc: 37366816
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem