RO HU EN

Culorile potrivite pentru femeia primăvară

Culorile potrivite pentru femeia primăvară
 
Bijuterii cu pietre semiprețioase
 
 
["KOLOK DESIGN SRL"]
 
 
 
Femeile primăvară au un subton al pielii cald, diafan, cu tente de culoarea piersicii, ochii sunt albaștrii sau verzi deschiși, sau căprui-miere. Culoarea părului este deschisă, blond auriu, blond venețian, șaten auriu, iar buzele nu sunt foarte pigmentate.
 
Vestimentație:
Culorile acestei tipologii sunt calde, dar vii în nuanțe puternice. Predomină culorile calde: piersica, bejul, coralul, somonul, verdele pastel. Iar pe lângă culorile de bază găsim albastrul mării și câteva nuanțe de gri și mov. Femeile primăvară sunt singurele care își pot permite să poarte haine în culori foarte deschise, culori pastelate. În ceea ce privește bijuteriile, alege aurul, și bijuterii cu pietre semiprețioase: coliere cu piatra lunii, inele cu citrin, cuarț roz, peridot, brățări cu coral, carneol și jad verde. Nici cu firea lor romatică, dar nici cu tenul lor nu merge negrul, înlocuiți albul cu culoarea șampaniei, crem sau bej, evitați și culoarea vișinie.

 
Machiaj:
Îți vor veni bine fondurile de ten bej și pudrele bronzante, iar ca fard de obraz, folosește nuanțele de piersică. Te avantajează întreaga gamă de culori pentru machiajul ochilor, însă cel mai bine te vor pune în evidență nuanțele de bej-piersică, roz-piersică. Folosește ruj în nuanțe roșu-coral ori roșu-oranj.
 
 
 
Bijuterii galben
 
Bijuterii verde
 
 
 
Bijuterii carneol
 
Bijuterii coral
 
 
 
Bijuterii piatra lunii
 
Bijuterii peridot
 
 
 
Bijuterii chihlimbar
 
Bijuterii mov
 
 
 

Contactați-ne

KOLOK DESIGN SRL
B-dul 1848 nr.2, Târgu Mureș 540429
Tel Verde: 0800 410 401


www.kolok.ro  comenzi@kolok.ro

Facebook
Google+
YouTube
Pinterest
 
 
Primiți acest newsletter deoarece ați comandat /sau v-ați făcut cont (de) la www.kolok.ro
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2017 KOLOK DESIGN SRL
 

« Înapoi
© Developed by CommerceLab
[profiler]
Memory usage: real: 37748736, emalloc: 37368096
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem