RO HU EN

Culorile potrivite pentru femeia iarnă

Culorile potrivite pentru femeia iarnă
 
Bijuterii cu pietre semiprețioase
 
 
["KOLOK DESIGN SRL"]
 
 
Două tipuri de femei se încadrează în această categorie: cele cu pielea albă ca zăpada, în nuanțe de roz, cu ochi albaștrii, și cele cu tenul măsliniu, cu ochi căprui, ambele bronzându-se foarte repede. Culoarea buzelor este pigmentată, iar părul este închis la culoare, de la șaten închis până la negru abanos. Majoritatea asiaticilor și afroamericanilor aparțin acestei tipologii.
 
Vestimentație:
Culorile din paleta cromatică iarna sunt reci, închise și intense, e singura paletă, unde există albul și negrul împreună, contrastul acestor două culori te pune excelent în valoare. Printre culorile de bază se găsește albastrul, turcoazul și fucsia, iar aici găsim o multitudine de nuanțe puternice de roz și de violet. Fiindcă te avantajează culorile tari, poartă toată nuanțele reci de albastru, bordo, lime, verde smarald, dar și combinațiile contraste al acestor culori intense.
Arăți foarte sofisticat cu accesorii de argint, bijuterii cu pietre semiprețioase: coliere cu turcoaz sau ametist, cercei cu rubin, smarald, safir, brățări cu onix și lapis lazuli. Evită nuanțele marou, arămiu, bej, piersică, portocaliu, pentru că ele întunecă fața, te fac să pari obosită.
 
Machiaj:
Te avantajează tonurile roz, pentru fardul de obraz recomandarea este clar roz-fucsia, pentru buze folosește fucsia, bordo sau roz-movaliu. Machiajul smokey-eyes ți se potrivește de minune, iar mascara negru parcă a fost inventată pentru tine.
 
 
 
Bijuterii coral
 
Bijuterii mov
 
 
 
Bijuterii verzi
 
Bijuterii turcoaz
 
 
 
Bijuterii onix
 
Bijuterii culori reci
 
 
 
Bijuterii granat
 
Bijuterii cu lapis, iolit și zafir
 
 
 

Contactați-ne

KOLOK DESIGN SRL
B-dul 1848 nr.2, Târgu Mureș 540429
Tel Verde: 0800 410 401


www.kolok.ro  comenzi@kolok.ro

Facebook
Google+
YouTube
Pinterest
 
 
Primiți acest newsletter deoarece ați comandat /sau v-ați făcut cont (de) la www.kolok.ro
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2016 KOLOK DESIGN SRL
 

« Înapoi
© Developed by CommerceLab
[profiler]
Memory usage: real: 37748736, emalloc: 37237720
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem