RO HU EN

Culoarea anului 2014

Anul acesta trecem de la verdele smarald la o culoare mult mai caldă, care face parte din paleta tonurilor de violet, ea se numește Radiant Orchid sau orhideea strălucitoare. Este o combinație interesantă de mov și roz, o culoare care inspiră și încurajează creativitatea precum și originalitatea. Această culoare a fost desemnată de Pantone Inc., care a devenit lider mondial în ceea ce privește alegerea culorilor. Ei sunt de părere că Radiat Orchid inspiră, radiază bucurie și optimism și nu în ultimul rând arată irezistibil. Capacitatea acestei culori de a atrage atenția asupra persoanei care o poartă i-a convins pe specialiștii Pantone că Radiant Orchid trebuie să fie culoarea numărul 1 în anul 2014.

Radiant Orchid este o culoare excentrică dar captivantă, chiar dacă pare puțin prea mult la prima vedere. Nu este pentru oricine, dar la fel putem spune și despre orice altă culoare cu stil.Dacă vrei să faci investiții de durată achiziționează-ți încă de pe acum bijuterii în această nuantă. Aceste accesorii sunt extrem de versatile și, în plus, le poți purta în orice anotimp.
Radiant Orchid este plină de fantezie, ea crează o atmosferă calmă cu totul că este o culoare destul de vie.  Această culoare seducătoare este plină de feminitate și mister, este culoarea perfectă pentru a stârni curiozitatea și a stimula imaginația.
Iar când vine vorba de bijuterii , puteți folosi cu încredere Radiant Orchid, este o culoare carismatică și captivantă care cu siguranță va atrage toate privirile!

Care este părerea Dvs despre această culoare? Ați adopta-o în ținutele vetimentare sau în accesoriile pe care le purtați?Submit Comment

  • (will not be displayed)

* Câmpuri obligatorii

« Înapoi
© Developed by CommerceLab
[profiler]
Memory usage: real: 37748736, emalloc: 37241640
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem