RO HU EN

Chihlimbar pentru bebeluși

Despre colierul din chihlimbar pentru copii

Chihlimbarul, cunoscut și sub numele de ambra, este o piatră naturală semiprețioasă de natură organică , a cărei frumusețe și calitați în vindecare, purificare și potențare a stării emoționale au fost recunoscute și folosite înca din timpurile foarte vechi. Chihlimbarul este în fapt răsina unor specii de pini, fosilizată în urmă cu 50-60 milioane de ani, în nuanțe frumoase, solare, de multe ori strălucitoare, de la galben-miere pâna la portocaliu închis, spre maro; au fost găsite însă și specimene rare alb-lăptoase, roșii, verzi, violete și negre.  Se topeşte la 300 de grade Celsius, arde cu flacără, se dizolvă în solvenţi organici şi se electrizează prin frecare.
Colierul din chihlimbar pentru bebeluși este recomandat pentru cei care sunt în căutarea unei remedii naturiste. Chihlimbarul prin calitățile sale vindecătoare crează în jurul lui o atmosferă calmă, astfel într-o asemea casă oamenii se pot elibera de stresul de toate zilele.

Efectele colierului:

Chihlimbarul este un analgezic natural, când este în contact cu pielea, acesta eliberează diferite uleiuri vindecătoare, care ajută la calmarea și relaxarea bebelușului pe timpul dentiției.
Din momentul în care apar primii dințisori, începe un proces dureros in viața bebelușului. În această perioadă, părinții de obicei folosesc fel si fel de medicamente pentru ameliorarea durerii. Colierul din chihlimbar ajută bebelușul să treacă mai usor peste perioada eruptiei dentare, fară a fi nevoie de medicamente pentru calmarea durerii. În țările baltice colierul din chihlimbar este purtat de beluși, datorită acestuia bebe doarme mai calm, mai liniștit.

Caracteristicile colierului:

Margelele de chihlimbar sunt șlefuite manual în forme neregulate sunt înnodate individual, pe un șnur dintr-un material ce nu provoaca alergii. Închizatoarea este special creată ( se închide și deschide prin presare sau tragere) pentru acest tip de colier astfel incât ea va ceda dacă colierul este supus unei presiuni prea mari împiedicând eventuale accidente. Purtarea colierului pentru bebeluși este recomandat de la 8 saptamani, defapt cât mai repede ca bebelusul să se obișnuiască cu acesta. Colierul este foarte comod la purtare, iar margelele care îl alcătuiesc sunt calde la atingere.

 

                  Inchizător cu surub                Inchizător special(prin tragere)
   

 

                                                                                                                        

ATENȚIE:

Colierul nu este o jucărie.
Copii îl pot purta doar sub supraveghere părintească.

Nu lăsati ca copilul să pună în gură și să ronțaie acest produs sau să tragă de el.


Bijuteriile din Chihlimbar baltic, recomandate pentru bebeluși le puteti vizualiza AICI


 

 

Submit Comment

  • (will not be displayed)

* Câmpuri obligatorii

« Înapoi
© Developed by CommerceLab
[profiler]
Memory usage: real: 37748736, emalloc: 37257016
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem